24Option

24option index24option heeft een naam voor zichzelf gemaakt als de grootste, beste en meest gerespecteerde tussenpersoon in binaire opties. 24option gelanceerde in het najaar van 2009, amper een jaar na de pionier AnyOption zijn dienst had gelanceerd. Bij de lancering eigendom van tussenpersoon CBay Financial Services Ltd. Maar in 2013 ging CBay samen met Rodeler Ltd., die nu is deze de eigenaar van het platform. Het bedrijf is gevestigd in Limassol, Cyprus, maar heeft ook een onlangs kantoor geopend in Londen.

24option was daarmee een van de eerste tussenpersonen in de markt, en ze slaagden erin om snel een leidende positie te nemen. In veel opzichten houden ze die positie vandaag. Ze opereerden onder de volgende doelstelling: “Het doel van 24option is om binaire handel in opties aan de massa’s te brengen”, en wil dit bereiken door het verstrekken van beleggers met een gebruiksvriendelijke en technisch bekwaam handelsplatform dat geschikt is voor zowel nieuwe investeerders als professionals. 24option hecht ook veel belang aan de opleiding van de beleggers met behulp van hun platform. Hun uitgebreide aanbod in training omvat Annar video tutorials, webinars, dagelijks nieuws, marktanalyse en nog veel meer.

24option biedt handel in binaire opties in 10 talen, waaronder Engels, Nederlands en Duits.

Meld je aan button

24option Oplichting – Oplichters of degelijk?

24option is geen hoax of oplichting. 24option is onder regulatie sinds 2013 bij de Cypress Securities and Exchange Commission (CySEC) onder het licentienummer 207/13. Ze worden ook een licentie bij onder meer de Financial Conduct Authority van Groot-Brittannië (FCA) onder referentienummer 610021 en het Duitse Federale Financiële Toezichthouder (BaFin) en het identificatienummer 135524. 24option Zweden is geregistreerd bij de Financial Supervisory Authority (FI). Informatie over 24option is ook te vinden bij de Nederlandse AFM.

In feite, 24option is een van de makelaars die absoluut de beste reputatie hebben in de binaire optiehandel als het gaat om betrouwbaarheid en veiligheid van de klant. Onder de toepasselijke wet en regelgeving is het vereist om de verificatie van alle klanten die gebruik maken van het platform te doen, en kan het gebruiken om gebruikersaccounts te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, het witwassen van geld en de verschillende vormen van fraude.

Iets wat echter benadrukt moet worden in dit gedeelte is dat Rodeler Ltd., 24options moederbedrijf, onlangs 130.000 euro aan boetes door de CySEC opgelegd is voor een aantal regel overtredingen. Deze overtredingen zijn gerelateerd aan slechte behandeling van klachten, misleidende reclame en oneerlijke behandeling van de bonussen van de klant.

Voor meer informatie hierover kun je de uitkomst van CySEC’s hier vinden: CySEC Board Besluit. Het vermelden waard is dat Rodeler Ltd is ook eigenaar is van de financiële instrumenten 24FX, Grand Option en Quick Option, en dat 24option niet specifiek in het besluit van de CySEC genoemd is. Rodeler Ltd heeft ook nieuwe klachten en bonussen sinds de boete werd uitgegeven.

Welke platforms en opties worden aangeboden bij 24option?

24option 4 biedt platforms voor binaire optie, die verder zijn onderverdeeld in verschillende subcategorieën. Deze zijn:

Binaire opties (Hoog / Laag en Boven / Onder)

Binaire opties is de meest basis-vorm van handel die 24option biedt. Je krijgt de kans om een ​​breed aanbod aan activa te bekijken en vervolgens te investeren in de vraag of een bepaald activa zal stijgen of dalen in prijs. Als je juist geïnvesteerd hebt wordt er een van te voren percentage uitbetaald en als je verkeerd investeert, dan verlies je de hele inzet. Het verschil met andere platformen is dat 24option zowel de standaard versie van de binaire opties (hoog / laag) en ook de specifieke kenmerken van de (boven / onder) heeft.

Korte termijn (30 sec, 60 sec, 2 min en 5 min)

Korte termijn is binaire opties in een nog hogere snelheid dan normaal. De basic principes zijn hetzelfde, met het verschil dat investeren in marktontwikkelingen zich in aanzienlijk minder tijd gebeurd. Deadlines worden aangeboden bij 24option voor 30 seconden, 60 seconden, 2 minuten en 5 minuten.

One Touch

One Touch zijn binaire opties waarin je investeert in de vraag of een activa een specifieke markt zal bereiken of niet voor de deadline verstrijkt. Dit type van binaire opties wordt geleverd in een standaardversie (One Touch / No Touch) en in een versie met meer risico, maar een hoger rendement heeft (High Yield Touch).

Grens

Grens is een optie platform waar je kunt investeren in de vraag of een activa een waarde zal hebben binnen of buiten vooraf bepaalde parameters. Je kunt investeren in Grens, waardoor de waarde boven of onder de vooraf bepaalde waarde heeft of Buiten de Grens, wat betekent dat het activa een waarde onder de vooraf bepaalde waarde heeft. Dit type van binaire opties komt zelfs met een High Yield Grens variant waarbij je een hoger risico, maar ook een hoger rendement hebt.

Beschikbare Opties

24option heeft een breed aanbod aan activa voor investeringen. Om te zien in welke opties 24option handelt, zie onderstaande tabel. Wil je meer lezen over 24options activa, klik hier en navigeer door op het tabblad Gids> FAQ> Asset Index.

Handel & Commodity’s

Wisselkoersen

Index

Aandelen

Guld (XAU)

Silver (XAG)

Koppar

Platinum XPT

Olja

Majs

Kaffe

Socker

XAU/JPY

XAU/EUR

XAU/XAG

EUR/USD

GBP/USD

EUR/JPY

GBP/JPY

USD/JPY

EUR/GBP

AUD/USD

USD/CAD

EUR/TRY

USD/CHF

USD/TRY

NZD/USD

AUD/NZD

AUD/JPY

CAD/JPY

CHF/JPY

EUR/CAD

GBP/CAD

AUD/CHF

GBP/CHF

CAD/CHF

NZD/CHF

EUR/AUD

GBP/AUD

EUR/ZAR

USD/ZAR

USD/RUB

USD/MXN

EUR/NOK

USD/NOK

AUD/CAD

FTSE-100

DAX-30

Dow Jones

Nasdaq Composite

IBEX- 35

CAC

S&P 500

Nikkei 225

SMI FUTURE

MIB-40 FUTURE

NIFTY

ASX 200 Future

Hang Seng Future

Bombay 30

Tadawul

KOSPI 200

MICEX

South Africa 40 future

TA-25

Vodafone

PetroChina

British Petroleum PLC

BMW

Barclays PLC

Deutsche Lufthansa

Samsung Electronics

Google Inc.

Apple Inc.

ANZ

Royal Dutch

France-Telecom

BHP Billiton

Societe Generale

BBVA

Gazprom

Amazon

Nike

Rio Tinto

Citi Group

E.ON

Baidu

Amex

Westpac Banking Corporation

Facebook

Coca Cola

JPMorgan Chase

Microsoft

IBM

Exxon

McDonald’s

BNP Paribas

Fiat

AXA

Sony

Sumitomo

Tesco

ICICI

Tata Motors Ltd

Disney

Beiersdorf

ThyssenKrupp

Rosneft

GoPro

Netflix

24option bonus

24option heeft verschillende bonusaanbiedingen die voor zowel nieuwe als bestaande klanten beschikbaar zijn. Deze bonussen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd, daarom is dit deel gewijd aan de bonussen die momenteel worden aangeboden op het platform.

Nieuwe klanten ontvangen een eerstestortingsbonus van 100%, met een aantal extra voordelen zoals een kleinere bonus bij de handel via mobiele telefoons. Bestaande klanten hebben de mogelijkheid om een Technologie bonus te verdienen die wordt geleverd in twee fasen, waar het mogelijk is om te worden beloond met ofwel een iPad of een Macbook. Tot slot, ze bieden ook een Risicoloze bonus, waar je 50% van een mislukte investering terug kan krijgen in bonusgeld.

Met betrekking tot bonussen bij24option, meestal komen ze met zeer hoge inzet eisen. De meest voorkomende verkoopvolume die nodig is om het bonusbedrag om te zetten in echtgeld is tussen de 40 en 50 keer het bonusbedrag. Om een ​​bonus te accepteren dien je ook een reeks van termen te accepteren die kunnen beperken hoe je je geld kan gebruiken. Daarom moet je zorgvuldig de gebruikers- en de bonusvoorwaarden lezen voordat je een bonus aanvaardt.

Welkom

Nieuw geregistreerde klanten krijgen een stortingsbonus van maximaal 100% van het gestorte bedrag. Dit lijkt niet op een standaard aanbod, maar iets waar over onderhandeld kan worden bij het registreren van een account. Na contact met de klantenservice op 24option verwijzen ze naar hun algemene voorwaarden voor de bonus, maar deze pagina bevat nog geen gedetailleerde informatie over de welkomstaanbieding.

Technologie Bonus 1 & 2

Klanten die de dienst gebruiken gedurende een lange tijdsperiode kunnen beloond worden met zowel een iPad en een MacBook. Om in aanmerking te komen voor deze bonussen, moet de klant een bepaalde hoeveelheid geld gestort hebben op het platform, en ook een ​​bepaalde hoeveelheid van dat geld verhandeld te hebben.

Om in aanmerking te komen voor een iPad bonus, moet de klant ten minste EUR 10 000 of meer gestort hebben, en ten minste 50 000 verhandeld te hebben.

Om in aanmerking te komen voor een MacBook, moet de klant een minimum van 20 000 of meer gestort hebben, en ten minste 100 000 EUR verhandeld te hebben.

Vrije handel in de mobiele app

Wanneer de gebruiker de app van 24option download en deze gebruikt om zich in te schrijven, krijgt deze toegang tot vrije handel. De bonus bestaat uit $ 24 (het laagst mogelijke investeringsbedrag) en wordt aangeboden aan de gebruiker en geeft mogelijkheid om de functies van de app te testen. Deze vrije handel heeft een inzetvereiste van 75 keer het bedrag en verdwijnen vanzelf, tenzij de gebruiker een storting maakt binnen een uur na het aanbod.

Risicoloze Handel

24option bieden soms promoties aan, waar het mogelijk is om een ​​risico-vrije handel te krijgen. Dit betekent dat je tot 50% terug kunt krijgen als je een verkeerde investering maakt, en dat 50% van het bonusgeld een inzetvereiste heeft. Als je investering echter succesvol is, krijg je het als normaal uitbetaald. Bonusgeld van een risicoloze handel heeft een inzetvereiste van 50 keer het bonusbedrag.

24option testaccount

24option is één van de weinige tussenpersonen in binaire opties die een testaccount aan hun klanten aanbieden. In onze mening is dit een groot pluspunt, want het geeft beginners de mogelijkheid om zich comfortabel met alle functies en tools te voelen voordat ze beginnen met hun eigen geld te investeren en te verdienen. Nadat je je hebt geregistreerd, kom je in contact met een accountmanager waarbij je een testaccount voor 24option kunt openen. Je moet een minimale storting maken om toegang tot het testaccount te krijgen. Als je nog niet eerder hebt gehandeld in binaire opties, raden wij je aan om eerste een testaccount op te zetten.

24option mobiele app

Voor wie op zoek is naar een mobiel platform kan 24option een app in de topklasse te bieden. Met de 24option app kun je binaire opties in real time handelen en ook gebruik maken van alle tools en accountmanagement functies die beschikbaar zijn op het volledige programma op de computer.

De mobiele app is beschikbaar voor mobiele telefoons en tablets met iOS, Android of Windows Phone. Je kunt de 24option app vinden via de iStore en Google Play.

24option beoordeling

Deze tussenpersoon is één van de absoluut beste in de business als het gaat om gebruiksgemak, informatie en functies. Hun binaire optie platform is briljant in zijn eenvoud en biedt ook een algemeen overzicht van de markt en gedetailleerde informatie over specifieke activa aan. Alle gereedschappen, functies en instrumenten zijn ook beschikbaar op dezelfde pagina, waardoor het snel en eenvoudig is om om te schakelen tussen verschillende weergaven, activa en investeringsindustrie. Dat ze een licentie hebben, gereguleerd worden en een erkende markt zijn maakt 24option een veilig en betrouwbaar platform waar het geld, de investeringen en de winst veilig zijn.

24option is een gerenommeerde tussenpersoon voor serieuze investeerders, of men nu een beginner is of op een professioneel niveau handelt. Hun training, nieuws en analyse maakt het mogelijk om goed op de hoogte en bijgewerkt te blijven op de lopende ontwikkelingen in de markt, en het brede aanbod van activa betekent dat investeerders flexibel en mobiel in de markt kunnen blijven.

De grootste zwakheden van 24option zijn hun bonusaanbieding en hun stortings- en investeringsvoorwaarden. Met betrekking tot 24option bonus, de voorwaarden zijn zeer moeilijk en ingewikkeld, wat sommige investeerders af kan schrikken. Met betrekking tot stortings- en investeringsvoorwaarden, ze hebben allebei een relatief hoog bedrag voor de minimale storting en minimale investering. Je moet ten minste 250 euro storten om te beginnen met handelen, en e dient ten minste 24 euro te investeren in een activa om te handelen. Maar deze beide aspecten belichten ook hoe 24option zichzelf, hun klanten en de markt in binaire opties zeer serieus neemt.

We raden 24option aan voor alle investeerders die geïnteresseerd zijn in de juiste investering voor de handel in binaire opties.

Meld je aan button

Summary
Reviewer
BinaireOptiesGuide.nl
Review Date
Reviewed Item
24Option
Author Rating
5

Binaire Opties via 24Option

Inzet: $1 - $100k

24Option bonus: 100%

Minimum Storting: $250

Uitbetalingspercentage: 89%