Aan de slag met binaire opties

Aan de slag met binaire opties

Wanneer je de beslissing hebt gemaakt om binaire opties te handelen, lees deze pagina dan goed door. Hier laten we je in detail zien hoe je met binaire optie omgaat van start tot eind. Er zijn een aantal belangrijke zaken die je in gedachten moet houden, zoals wat voor soort makelaar je zoekt. Is het mogelijk om eerst een demo account te openen voordat je zelf geld investeert? hoeveel ben je van plan te investeren? Verschillende makelaars hebben een minimale storting waar je rekening mee moet houden. Op deze pagina geven we je zoveel mogelijk informatie voordat je begint.

Kennis opdoen

Voordat je begint met de handel in binaire opties, moet je jezelf vertrouw maken met wat binaire opties daadwerkelijk zijn. Om dit te doen doe je het volgende:

1. Zoek uit wat de mogelijke risico’s zijn wanneer je handelt in binaire opties. Dit is allemaal te vinden op onze startpagina.

2. meer informatie over de fiscale regels die gelden voor binaire opties. De belastingdienst is nogal vaag in de informatie die ze verstrekken wat betreft de belasting voor het handelen in binaire opties, dus het is een goed idee om even contact met hen op te nemen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

3. Lees ons artikel met tips en strategieën voordat je begint te handelen. We hebben een aantal goede tips die ervoor zorgen dat je een betere kans op het maken van winst op je investering.

Kies een makelaar

Als je eenmaal weet wat binaire opties en het handelen daarin is, is het tijd om een makelaar te kiezen. Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt op binaireoptiesguide.nl zijn er erg veel makelaars waaruit je kunt kiezen. Bij het kiezen van een makelaar die bi jou past, moet je de volgende criteria in de gaten houden:

1. Wat is de minimale storting. De meest voorkomende minimale storting ligt tussen de 100 en 300 Euro, maar er zijn ook makelaars die een minimale storting van 10 Euro hebben. Afhankelijk met wat voor bedrag je comfortabel bent, kies je de makelaar met de stortingslimiet die bij jou past.

2. Minimale investering in opties. Dit is ook een belangrijke factor in het handelen van binaire opties. Sommige makelaars vereisen een kleine investering van bijvoorbeeld minimaal 5 Euro, terwijl anderen minimaal 10, 20 of 25 Euro vereisen. Wanneer je het eerst eens voorzichtig wilt uitproberen, is dit een belangrijke factor om re keening mee te houden.

3. Maximale investering. Wanneer je wilt handelen met grote sommen geld is het goed om te weten hoeveel je kunt investeren. De meeste makelaars hebben een limiet van een paar duizend euro, echter eer zijn ook makelaars die een maximum limiet van 15,000 of zelfs 50,000 Euro hebben. Wij adviseren je echter om klein te beginnen, zeker wanneer je net nieuw bent tot deze markt. We raden je ook aan om niet teveel te investeren in een enkele trade, maar spreid je risico door meerdere trades tegelijk aan te gaan met kleinere bedragen per trade.

4. Hoeveel winst gaat er naar de makelaar? Uiteraard nemen alle makelaars een deel van de winst. Dit verschilt enorm bij de makelaars, de ene neemt bijvoorbeeld 25% van de winst, terwijl een andere slecht 5% neemt. Ook dit is uiteraard een belangrijke factor, echter moet je je niet blind staren hierop, maar ook bekijken welke andere voordelen de verschillende makelaars bieden.

5. Heeft de makelaar een demo account Het is nooit verkeerd wanneer de makelaar een demo account aanbiedt zodat je de makelaar en het platform eerst eens kunt testen voor nep geld. Het is een geweldige manier om te leren hoe het handelen in binaire opties in de praktijk werkt en het stelt je in staat om verschillende strategieën te testen voordat je begint te handelen met echt geld. Toch is een demo account niet voor iedereen weggelegd, omdat veel mensen het niet serieus nemen wanneer ze niet met echt geld investeren en daardoor veel roekelozer gaan handelen. Wanneer je geen demo account wilt, raden we je aan om eerst alles eens te testen met lage bedragen.

Probeer de demo account

Wanneer je denkt een makelaar te hebben gevonden die bij je past, is het verstandig je erst aan te melden voor een demo account. Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer is en download het platform van de makelaar. Wanneer je niet tevreden bent, kies je gewoon een andere makelaar en test je het andere platform. Het kost je niets dus je hoeft ook geen storting te maken.

Hoe kan ik handelen in binaire opties

Hier laten we je stap voor stap zien hoe je start met het handelen in binaire opties. Wees je ervan bewust dat er verschillen zijn tussen de verschillende makelaars, dus de instructies kunnen enigszins verschillen. Het principe is in wezen hetzelfde:

1. Meld je aan bij de makelaar en download het platform.

2. Stort geld met je creditcard of online rekening. Er zijn veel makelaars die bijvoorbeeld Skrill of Neteller aanbieden, dus dat is een goed alternatief indien je liever geen creditkaart online gebruikt.

3. Wanneer je het platform opent, krijg je meteen een zee van informatie en een overzicht van de verschillende activa die je kunt handelen. Dit kunnen bijvoorbeeld grondstoffen, valuta’s of aandelen zijn. Je ziet zelfs de prijs van de onderliggende waarden en welke richting de prijs is opgegaan de afgelopen tijd.

4. Kies welke optie je wilt handelen en houdt rekening met het tijdsformaat wat wordt aangeboden. Je kunt kiezen voor 30 of 60 seconden, maar ook voor enkele uren.

5. Selecteer hoeveel je wilt investeren. Bij sommige makelaars kan dit al vanaf 5 of 10 Euro, en wij raden aan om eert voor lage bedragen te handelen totdat je het beter onder de knie hebt.

6. Beslis of je een meer of minder optie wilt. Gaat de prijs omhoog of omlaag? Wanneer je de juiste analyse doet en de prijs gaat omhoog of omlaag wat overeenkomt wat je hebt beslist, aak je winst op een juiste trade en je verliest op een onjuiste trade.

7. Wanneer je je investering hebt gemaakt, kun je het verloop van de prijs rechtstreeks via het platform volgen en wanneer je de juiste richting hebt geselecteerd, rijg je je winst direct uitbetaald wanneer het tijdsframe van de trade afloopt.

Veel succes!

Makelaar Inzetbedrag Min.storting Uitbetaling Bonus Bezoek

€1 - €5000

€10

85%

30%

$1 - $100k

$250

88%

100%

$1 - $8000

$250

90%

100%

$1 - $5000

$200

94%

300%

€5 - €1500

€100

85%

€50

-

85%

100%