AnyOption

AnyOption-index12AnyOption staat bekend als de eerste binaire opties makelaar op het internet. Het bedrijf wordt beheerd door Ourobos Derivatives Trading Ltd. En is gevestigd in Nicosia, Cyprus. Hun web-based platform werd gelanceerd in 2008 en vandaag is het de grootste marktleider in het veld.

AnyOpion is een makelaar welke de financiële activiteiten van hun klanten erg serieus nemen. Ze proberen bezoekers niet te misleiden met beloftes van gigantische winsten en ze proberen ook geen klanten aan te trekken met grote bonus deals met harde condities. AnyOption legt de nadruk op het onderwijzen van hun klanten in binaire opties. Om dit te doen hebben ze uitmuntende guides opgesteld, alsmede video tutorials en informative wat uitlegt hoe je moet handelen in binaire opties via de tools die ze ter beschikking hebben. E hebben ook een constant stroom van updates, markt analyse en financieel nieuws gerelateerd aan de investeringsmogelijkheden. Ze bieden ook een royale teruggave tot 20% op je investering, waardoor AnyOption een betrouwbare en veilige keuze is.

Alle makelaars en handelsplatformen die gelanceerd warden na AnyOption zijn gebaseerd op haar concepten. Maar sinds de lancering in 2008 heeft AnyOption er voor gezorgd dat ze continue bleven innoveren en binaire opties bleven ontwikkelen al seen financiële activiteit. Het grootste verschil tussen AnyOption en andere makelaars is dat ze besloten te focussen op de meer traditionele en controversiële handel. In plaats van nieuwe manieren om te handelen te ontwikkelen, hebben ze perfecte tools gecreëerd wat behulpzaam is in de handel in binaire opties. Deze tools zijn onder meer Option+ en Binary100.

AnyOption biedt binaire opties aan in 6 talen, inclusief Nederlands en Engels.

Meld je aan button

AnyOoption – Scam of Serieus?

AnyOption is geen scam! AnyOption is een serieuze speller in de markt welke gereguleerd is bij de Cyprus Securities and Exchage Commision (CySEC) met licentie nummer 187/12. Ze zijn ook gereguleerd bij locale financiële instituties in 31 markten in Europa en de rest van de wereld. In Zweden zijn ze gereguleerd door de Financial Supervisory Authority (FI) en in Engeland zijn ze gereguleerd door de British Finacial Conduct Authority (FCA). Ze zijn ook bezig om zich te regulieren voor de Australische en Israelite markt en willen zich ook vestigen op de London Stock Exchange.

AnyOption heft al lang de standard gezet voor veiligheid, betrouwbaarheid en eerlijkheid. Ze hebben een state of the art beveiligingssysteem en aparte accounts en bedrijfsaccount. Ze bieden ook geode condities wat betreft bonussen, stortingen en uitbetalingen. Als onderdeel van deze beveiliging moet je je wel bekend maken door middle van het insturen van de benodigde documentatie zoals een kopie van je legitimatiebewijs en een lastenrekening welke bewijst dat je op het opgegeven adres woont. Dit wordt gedaan om de fondsen van de klanten te beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang, maar ook als beveiliging tegen fraude en het witwassen van geld.

AnyOption Opties – Welke platformen en opties worden er aangeboden?

AnyOption geeft je toegang tot zes verschillende platformen om digitale opties te handelen. Deze zijn:

Binaire Opties

Binaire opties zijn not verrassend het type opties handel wat de ruggengraat is van AnyOption. Je kunt de interface veranderen om de vier actieve activa te laten zien, end an kun je simpelweg investeren of deze omhoog of omlaag zullen gaan. Wanneer de tijd voorbij is, krijg je ofwel je inzet terug met de bijbehorende winst, of je verliest je investering en krijgt een lager bedrag terug.

Option+

Option+ is een unieke en behulpzame variant van binaire opties. Option+ geeft je de mogelijkheid om de optie terug te verkopen voordat de tijd verlopen is. Dit is zeker behulpzaam wanneer de optie tegen je voorspelling ingaat en je snel wilt annuleren zodat je maar een fractie van je inzet verliest.

Binary 0-100

Dit is een meer geavanceerde tool wat de mogelijkheid voor grote teruggaven verzorgt. Met Binary 0-100 investeer je op een manier dat sommige evenementen gebeuren voor een vastgestelde datum. Je investeert in een aantal opties en je kunt deze kopen en verkopen tot aan de aangegeven datum. Het is mogelijk om tot 1000% bonus te krijgen voor slimme investeringen, maar deze tool is ook meer gecompliceerd en heft daarom een grotere risicofactor.

One touch

One touch is een platform wat ervoor zorgt dat je snelle investering kunt doen in wekelijkse opties. Je investeert of een activa een bepaalde waarde zal behalen in een 5-daagse periode.

Long-term (Lange Termijn)

Lange termijn opties zorgen ervoor dat je op dezelfde manier kunt investeren als in normale binaire opties, met het verschil dat het tijdsframe langer is. Dit kan verschillen van enkele weken tot meer dan een maand.

Beschikbare opties

AnyOpotion heft voldoende opties beschikbaar voor investeringen. Het is ook mogelijk om te investeren in bedrijfsaandelen, valutakoersen en aandelen, welke beschikbaar zijn via de meeste makelaars. Om te zien welke opties AnyOption beschikbaar heeft, raadpleeg de volgende tabel:

 

Handel & Commodities Valutakoersen Index Aandelen
Goud
Aardgas

Olie
Zilver

AUD/JPY

AUD/USD
EUR/GBP
EUR/JPY

EUR/USD

GBP/JPY

GBP/USD

NZD/USD

USD/CAD

USD/CHF

USD/CZK

USD/DKK

USD/ILS

USD/JPY

USD/NOK

USD/RUB

USD/SEK

USA
Dow Jones
Nasdaq
Nasdaq 100 Fut

S&P 500

S&P Future

EUROPA

AEX (Amsterdam)

CAC 40

Cac Future

DAX

DAX Future

FTSE 100

FTSE IT All-Share

FTSE MIB

IBEX35 (Spanien)

MDAX

OMX Stockholm 30

PSI 20

TECDAX

Azië

Bombay 30

Hang Seng

Nikkei 225

SP/ASX200 Sydney

SSE180 (Shanghai)

TOPIX500 (Tokyo)

Midden Oosten

Dubai

Tel Aviv 25

USA
AIG
Alibaba
Amazon

Apple

Baidu

Bank of America

Cisco Systems

Citigroup

Coca-Cola

Exxon Mobil

Facebook

Ferrari NY

Goldcorp

Goldman Sachs

Google

Intel

JPMorgan Chase

McDonalds

Microsoft

Morgan Stanley

NIKE

Noble Energy

Paypal

Pepsi

Pfizer

Procter & Gamble

Silver Wheaton

Teva

Twitter

Walt Disney

EUROPA

Adidas

Allianz

Banco Santander

Barclays

BBVA

BMW

British Petroleum

Daimler AG

Deutsche Bank

E.ON

EDF

Gazprom

Generali

HEINEKEN

Intesa Sanpaolo

PHILIPS

Renault

Rosneft

Sberbank

SocieteGenerale

Telecom Italia

Telefonica

Tesco

Unicredit

UNILEVER

Vodafone

Azie

ANZ Bank

BHP Billiton

Mitsubishi

National Australia bank

Toyota Motor

 

Option+ Binary 0-100
AppleAUD/USD

British Petroleum

Cac Future

Daimler AG

DAX Future

EUR/USD

Facebook

GBP/USD

Google

Guod

IBEX35 (Spanien)

Olie

S&P Future

Zilver

USD/NOK

USD/SEK

 

AUD/USDDAX

Dow Jones

EUR/JPY

EUR/USD

GBP/USD

Goud

Olie

USD/SEK

AnyOption Bonus

Anyoption bidet geen standard bonus aan. Echter is het mogelijk om een persoonlijke bonus te onderhandelen wanneer je contact opneemt met de person die verantwoordelijk is voor jouw account. Het is niet mogelijk voor elke klant om deze aanbieding te krijgen, maar wanneer je een bonus kunt onderhandelen sta je direct op geode voet met de makelaar.

AnyOption heeft lage inzetvereisten op hu bonussen. Je hoeft het bedrag enkel 15 keer in te zetten om de bonus als direct geld in je account te krijgen. Dit is een van de beste inzetvereisten in de industrie, want veel concurrerende makelaars hebben een inzetvereiste van 30 tot 40 keer het bonus bedrag.

Wanner je een bonus krijgt, zal deze apart in je account worden gezet. Je spelt eerst met het gestorte bedrag en wanneer je daar doorheen bent, zal de bonus actief worden. Wanneer je 3 maanden of langer niet handelt in je account, vervalt de bonus.

AnyOption Demo Account

Een demo account of test account zorgt ervoor dat je kunt handelen met nep geld. Op deze manier kun je eerst even oefenen voordat je besluit met echt geld te spelen. Je kunt zo alle functies en binaire opties eerst uitproberen zonder dat je enig risico hoeft te nemen. Helaas bidet AnyOption op dit moment geen demo account aan.

Dit kan als negatief gezien worden, echter zin er steeds meer makelaars die dit niet aanbieden. Je kunt dus niet eerst oefenen, maar dit zorgt er wel voor dat de mensen vaak voorzichtiger omgaan met hun investeringen, wat weer positief is.

Wat zeggen andere over AnyOption?

AnyOption is top klasse! Ik heb voorheen gehandeld in binaire opties bij verschillende makelaars maar er miste altijd iets. Bij AnyOption heb ik nog nooit problemen gehad. Je krijgt ook een persoonlijke coach en mijn advise is om echt te luisteren wat hij zet. Het zal je enorm helpen met het handelen. Ze hebben een uitgebreide keuze en de klantenservice is super. Het enige negatieve is de bonus, het is niet echt de moeite waard om deze te accepteren. Buiten dat ben ik erg tevreden – Marcus

Conclusie

AnyOption is zoals voorheen gemeld de eerste en grootste in binaire opties. Ze hebben uitvoerige kennis en ervaring in de financiële operaties en nemen zichzelf en hun klanten erg serieus. Hun sterkste punt is hun enorm makkelijke website en simple te gebruiken tools. Hun goed ontwikkelde training zorgt ervoor dat nieuwe handelaren makkelijk kunnen leren om winst te maken.

We raden AnyOption aan voornamelijk voor beginners in het handelen in binaire opties, maar ook voor de conservatieve investeerder die minimal risico will open en maximal rendement wil behalen. De functionele tool den het uitbetalingspercentage op verliezende investeringen helpen om een service te creëren waar je geld veiliger is dan bij andere makelaars.

Meld je aan button

 

Summary
Reviewer
BinaireOptiesGuide.nl
Review Date
Reviewed Item
AnyOption
Author Rating
5

Binaire Opties via AnyOption

Inzet: $1 - $5000

AnyOption bonus: 300%

Minimum Storting: $200

Uitbetalingspercentage: 94%