Banc De Binary

Banc-De-Binary-indexBanc de Binary wordt door velen beschouwd als een pionier in de handel in digitale opties. Het bedrijf is gevestigd in Limassol in Cyprus en is in 2009 opgericht als een directe reactie op de financiële crisis. Aangezien de financiële markten voorheen alleen beschikbaar ware voor een gesloten financiële elite, was hun doel om zich open te stellen voor het publiek, en zij zagen de eenvoud in mogelijkheden van binaire opties om dat te doen.

Banc de Binary is dus een van de oudste platforms voor de handel in binaire opties online. En ze zijn nog steeds de marktleider in de sector, wat het meest zichtbaar is in de vele prijzen en onderscheidingen die door hen zijn ontvangen. Voorbeeld van prijzen zijn onder andere Fair Broker Options Best Broker in 2015, Binary Options Daily’s Platform of the Year en de FX Empire’s Best Customer Service.

Het platform wordt geëxploiteerd onder het motto “Simplicity Pays”, en dit is ook iets wat gezien kan worden in hun bedrijf. De service die zij bieden is volledig web-based, waardoor u gemakkelijk toegang tot de handel hebt, waar u ook bent. Ze zijn eenvoudig te navigeren door de menu’s en hebben een ontwerp dat toelaat huidige opties sterk te laten zien. Ze bieden ook tal van waardevolle informatie om nieuwe investeerders te onderwijzen in de binaire optie. Dit doen ze onder andere door middel van Banc de Binary Blog, hun YouTube-kanaal met video-cursussen in de handel voor opties en e-books zijn gratis te downloaden van de site.

De site biedt de handel binaire opties in acht talen, waaronder Engels, Duits en Frans.

Meld je aan button

Banc De  Binary Oplichting – Oplichters of degelijk?

Banc de Binary is geen oplichterij. Het feit is dat ze één van de veiligste en meest betrouwbare bedrijven zijn in de digitale handel in opties.

Het bedrijf heeft volledige rechten om binaire opties in Europa te verhandelen. Ze hebben hun activiteiten gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) licentie nummer 188/13. Ze zijn ook geregistreerd bij Financal Conduct Authority (FCA) in het Verenigd Koninkrijk en in Nederland bij het AMF. Om een volledige lijst van hun rechten te zien, klik dan hier en ga naar “Regulation” onder “About-Us”.

Eén van Banc de Binarys sterkste punten is hun absolute veiligheid. Alle klanten moeten een grondig verificatieproces doorlopen om te beginnen met investeren. Ze vereisen identificatie, inclusief een ID-bewijs, zodat ze de rekening van de klant kunnen beschermen tegen ongeautoriseerde activiteit. Het kan vervelend lijken om alle informatie op te moeten sturen, maar uiteindelijk is het iets dat investeerders helpt om hun geld veilig te houden.

Het vermelden waard is dat Banc de Binary niet geen regulatie heeft op de Amerikaanse markt. Het is dan ook verboden om met hen te handelen voor Amerikaanse burgers. Banc de Binary is echter aanwezig in bijna alle markten in de EU.

Banc de Binary bonus

Zoals de meeste aanbieders, biedt ook Banc de Binary een bonus aan wanneer je een rekening te opent. De bonus komt in twee verschillende niveaus, dat is een bonus van 50% voor de laagste accountniveau (minimale storting van 250 euro voor accounts met niveau brons), en 100% bonus op alle hogere accountniveaus (2500 EUR accountniveau Zilver en 5000 EUR accountniveau Gold).

Een bonus van 100% kan worden beschouwd als zeer groot in de industrie. Let echter goed op dat de bonus van Banc de Binary geleverd wordt met potentiële nadelen; je wordt gedwongen om 20 keer het totale bedrag te verhandelen voordat je uit kunt betalen. Zo is voor een inleg van 2.500 euro + 2500 euro bonus (2500 + 2500 * 20), het benodigde bedrag om te verhandelen voor je dit uit kunt betalen, 100000 euro. Dit niveau van de inleg ligt dicht bij de standaard van wat wordt aangeboden op de meeste binaire optie platformen. Maar een positief ding is dat de bonus van Banc de Binarys niet vereist is, dus als je niet van plan bent om te handleen met zulke grote hoeveelheden, moet je geen bonus aanvaarden.

Banc de Binary testaccount

Met een Banc de Binary testaccount heb je toegang tot 50000 in virtuele activa. Dit is een enorm bedrag dat je ruimschoots de gelegenheid geeft om comfortabel met binaire optie en al hun gereedschap te worden voordat je je eigen geld hoeft te investeren. Een testaccount bij Banc de Binary is niet helemaal gratis, net als bij tal van andere aanbieders. Je moet je registreren op de site en een minimum bedrag van EUR 250 storten voordat je toegang krijgt. Als je nog niet eerder met handel in opties gewerkt hebt, raden we aan om eerst een testaccount op te zetten.

Banc de Binary Ideeën

Indien je in staat wilt zijn om je handel in digitale opties te beheren via je mobiele telefoon, dan heb je deze mogelijkheid bij Banc de Binary. Zij bieden hun app gratis aan voor zowel de iPhone als Android-telefoons, en het is volledig uitgerust met alle tools die beschikbaar zijn via hun website. De app van Banc de Binarys is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een handelsomgeving specifiek ontworpen voor een goede ervaring met de handel op je mobiel.

Banc Binary opties – Welke platformen en mogelijkheden worden er aangeboden?

Bij Banc de Binary kunt je kiezen uit vier verschillende platformen voor de handel in opties. Deze zijn:

Digital Options Pro

Dit is de essentie van binaire handel in opties. Je kunt investeren in de huidige opties op een lijst die elke 10 minuten wordt bijgewerkt. Zoals gewoonlijk, je kiest hier of je denkt dat de optie zal sluiten op een hogere of lagere prijs dan wanneer je je investering hebt geplaatst.

Long Term (Lange Termijn)

Dit is beetje een meer ongebruikelijke vorm van investeren met betrekking tot binaire opties. De doorgaans korte termijn wordt hier vervangen door een langere periode, inclusief de mogelijkheid om te investeren in bijvoorbeeld wat een optie aan het einde van het kwartaal zal zijn.

60 Second Platform (60 seconden platform)

Opties voor 60 seconden is de snelste vorm van handel in opties. Zoals de naam al doet vermoeden, het gaat over wat elke optie doet na voltooiing van 60 seconden na de investering, wat diegene goed doet die snel op de markt weet te reageren.

Pairs (Paren)

Met dit platform kunt je twee activa tegen elkaar zetten, en zodoende handelen op de relatieve positie van de opties aan elkaar. Dit platform is iets ingewikkelder, maar kan grote dividenden bieden aan de ervaren investeerder.

Opties

Banc de Binary biedt handel aan met een groot aantal grondstoffen, wisselkoersen, indexen en activa. Zie de lijst in de onderstaande tabel.

Grondstoffen Valutakoersen Index Aandelen

Koffie

Mais

Olie (Brent)

Goud

Zilver

Platina

Suiker

Tarwe

AUD/CAD

AUD/CHF

AUD/JPY

AUD/NZD

AUD/USD

CAD/JPY

EUR/AUD

EUR/CAD

EUR/GBP

EUR/JPY

EUR/USD

GBP/CAD

GBP/CHF

GBP/JPY

GBP/USD

NZD/JPY

NZD/USD

USD/CAD

USD/CHF

USD/JPY

USD/MXN

USD/RUB

USD/SGD

USD/TRY

USD/ZAR

ASX

ASX FUTURE

BOMBAY SE

BOVESPA-F

DAX

DAX FUTURE

DOLLAR INDEX F.

DOW

DOW FUTURE

DUBAI

FAZ-SHORT BANKS

FRANCE 40

FRANCE 40 FUTURE

FTSE 100

FTSE FUTURE

HANG SENG

HANG SENG Future

IBEX

IBEX FUTURE

JAKARTA SE

KL FUTURE

KOSPI

MICEX10

NASDAQ

NASDAQ FUTURES

NIFTY

NIFTY FUTURE

NIKKEI 225

NZX50

PSI 20

QATAR

SHANGHAI COMPOSITE

SHENZHEN 300

SMI-FUTURE

S&P 500

S&P FUTURE

SSE180

STRAITS TIMES

TAIEX

TEL AVIV 25

TNA-LONG X3

TZA-SHORT X3

VIX

3MAIG

Alibaba

ALLIANZSE

AMAZON

ANZ BANK

APPLE

AXIS BANK

BANCO SANTANDER

BANK OF AMERICA

BARCLAYS

BAYER AG

BesTV New Media

BHP-AU

BHP BILLITON

BAIDU

BLACKBERRY

BMW

BNP BANK

BOEING

BP

BRITISH AMERICAN T

CATERPILLAR

CHEUNG KONG

China Pacific Insurance

CISCO

CITI GROUP

COCA COLA

COMMONWEALTH BANK

DAIMLER AG

DANONE SA

DEUTCHE TELECOM

DISNEY

EBAY

EXXON MOBIL

FACEBOOK

FIAT

GAZPROM

GENERAL ELECTRIC

GOLDMAN SACHS

GOOGLE

GROUPON

HSBC-HK

HSBC HOLDINGS

IBM

ING GROEP

JOHNSON & JOHNSON

JP MORGAN CHASE

KEC (SA)

KING DIGITAL

LAS VEGAS SANDS

LEUMI

LINKEDIN

LOUIS VUITTON

LUKOIL RS

McDONALD’S

MICRON

MICROSOFT

NATIONAL AUSTRALIA BANK

NETFLIX

ORANGE S.A.

PETROBRAS

PFIZER

PUBLICIS GROUPE

RENAULT

RIO-AU

RIO TINTO

Roshow Technology

ROSNEFT’

S.BANK INDIA

SAB MILLER

SAUDI BASIC INDS

SAUDI REFINERIES

SBERBANK

Shenzhen Tatfook

SIEMENS AG

STARBUCKS

TATA MOTORS

TATA STEEL

TESCO

TESLA

TEVA.TA

TOTAL S.A.

TOYOTA

TWITTER

UBS

UNILEVER

VIVENDI SA

VODAFONE

VOLKSWAGEN

VOLVO

WAL-MART

WESTPAC

WYNN RESORTS

YAHOO

Yaoji Playing

Zhejiang Daily Media

Wat zeggen anderen over Banc De Binary?

Ik denk dat ik alle makelaars getest op de Zweedse markt, en als ik eerlijk moet zijn, Banc de Binary is zonder twijfel de top. Ik denk dat hun platform echt goed werkt en het is leuk om te handelen met hen. Ik heb ook regelmatig gebruik van hun testaccount gemaakt in het begin, niet alle aanbieders bieden testaccounts. – Klas.

Samenvatting en Conclusie

Banc de Binary is een betrouwbare en veilige platform met een hoog gebruiksgemak. Het is veelzijdig, makkelijk toegankelijk en biedt alle functies aan die nodig zijn voor zowel beginnende als ervaren beleggers in binaire opties. Aangezien de service volledig web-based is, heb je altijd makkelijk toegang tot je account, en de gedetailleerde informatie die door middel van Banc de Binary blog aangeboden wordt is een aangename bonus welke we graag meer zouden zien in de industrie.

We raden Banc de Binary aan als een uitstekende service voor de handel in binaire opties.

Meld je aan button

Summary
Reviewer
BinaireOptiesGuide.nl
Review Date
Reviewed Item
Banc De Binary
Author Rating
5

Binaire Opties via Banc De Binary

Inzet: $1 - $8000

Banc De Binary bonus: 100%

Minimum Storting: $250

Uitbetalingspercentage: 90%