Bdswiss

bdswiss-minBDSwiss is een handelsplatform voor binaire opties met een focus op efficiëntie en veiligheid. Het bedrijf werd opgericht in 2011 als onderdeel van KepleroHoldings Ltd., wat gevestigd is in Limassol op Cyprus. Uniek voor het platform is dat ze ook een kantoor hebben in Frankfurt, Duitsland. Dit betekent dat ze een unieke nabijheid, begrip en inzage hebben van de Europese markt, en dat ze een uitstekende klantenservice aanbieden in het Duits.

BDSwiss zijn relatief nieuw op de digitale optiemarkt, maar ze hebben al snel hun weg naar de top gevonden van hoge kwaliteit  handelaren in binaire opties. Ze bieden een breed aanbod aan van platformen en mogelijkheden om mee te werken, hun gereedschappen zijn eenvoudig te begrijpen en efficiënt, waardoor het gemakkelijk is om te handelen in binaire opties bij BDSwiss. De site en de instrumenten zijn echter niet iets wat je nog niet eerder hebt gezien. In veel opzichten hebben ze het formaat overgenomen van andere handelsplatformen wat de indruk kan geven dat BDSwiss slechts een eenvoudige kopie is van andere, betere handelsplatformen. Deze indruk wordt nog versterkt doordat de site een hoop mist als het gaat om informatie. Ze hebben bijvoorbeeld geen regelmatige marktanalyses, zijn zeer slecht met trainingsmateriaal voor nieuwe handelaren en bieden ook zeer weinig informatie aan over hun eigen diensten.

Meld je aan button

Gelukkig hebben ze gekozen om een formaat te kopiëren wat goed werkt bij andere handelsplatformen. Ze hebben ook een aantal andere eigenschappen die kunnen opwegen voor het ontbreken van een unieke identiteit en kwaliteitsinformatie. BDSwiss onderscheidt zich onder andere door actief en gereguleerd te zijn in een zeer groot aantal markten en ze bieden goede voorwaarden voor binaire optie online.

BDSwiss biedt handel in binaire opties aan in verschillende talen, waaronder Engels, Duits en Frans. Ze geven aan dat ze binnenkort ook Nederlands aan zullen bieden als taal.

BDSwiss Oplichting – Oplichters of degelijk?

BDSwiss is geen oplichting of hoax. BDSwiss is een serieuze speler die voornamelijk gereguleerd wordt door CyprusSecurities and Exchange Commission (CySEC) licentie nummer 199/13. Ze zijn ook strikt gereguleerd door lokale instellingen in 26 markten in Europa en de wereld, en zelfs specifiek door het AMF in Nederland. Voor een compleet overzicht van de markten waar BDSwiss gereguleerd wordt voor handel in binaire opties, klik dan hier en ga naar “Jurisdictions” aan de onderkant van de pagina.

BDSwiss heeft zoals eerder vermeld,een sterke focus op veiligheid. Daarom vereisen ze vaak een vorm van identificatie bij het maken van hun account. Deze informatie wordt verzameld in de eerste plaats om zichzelf en hun klanten te beschermen tegen fraude, het witwassen van geld en de bescherming van de rekeningen van klanten tegen ongeoorloofde toegang.

BDSwiss – Welke platformen en mogelijkheden worden er aangeboden?

Op BDSwiss kun je kiezen tussen 6 verschillende platformen om te handelen in digitale opties. Deze zijn:

  1. Binaire Opties

Dit is de meest voorkomende en eenvoudigste type van digitale optie. Je kiest gewoon een activa, ruw of grondstoffen, valuta of index en investeert in de vraag of het zal sluiten op een hogere of lagere waarde dan het begin van je investering in een bepaalde tijd (meestal 5, 10, 15, 30 of 60 minuten). Heb je juist geïnvesteerd, dan krijg je een vooraf bepaalde uitbetalingspercentage van je investering, of je verliest het geïnvesteerde bedrag. Eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen.

  1. Pairs Option

Pairs Option is een variant van binaire opties. In plaats van te investeren in de uitkomst van één optie, investeer je in welk van twee activa het beter zullen doen binnen een vooraf bepaalde tijd.

  1. Long Term (Lange Termijn)

Binaire Opties Long Term werkt praktisch net zoals normale binaire opties. Het verschil is dat je investeert over een langere periode dan normaal. In plaats van te investeren in de manier waarop een activa het binnen enkele minuten zal doen, kun je bijvoorbeeld investeren in de manier waarop het zal staan voor het volgende kwartaal.

  1. 60 Seconds (60 Seconden)

BDSwiss biedt een 60 seconden binaire optie platform aan voor degenen die willen handelen in een echt hoog tempo. Zoals de naam al doet vermoeden, investeer je of een aandelenoptieplan zal stijgen of dalen binnen 60 seconden.

  1. One-Touch

One-Touch biedt een unieke investeringsmogelijkheid welke heel anders werkt dan standaard binaire opties. In plaats van te investeren in de vraag of de optie zal stijgen of dalen in waarde binnen de tijd, investeer je of de optie een bepaalde waarde zal halen binnen de opgegeven tijd. Als dit het geval is, krijg je uitbetaald, wanneer je optie de waarde niet haalt, verlies je je investering.

  1. Ladder options (Ladder Opties)

Ladder opties zijn ongewone en zeer geavanceerde investeringen in opties die alleen aanbevolen  worden voor ervaren handelaren. Wanneer je handelt met Ladder opties, kies je een optie en stel je drie verschillende waarden met drie verschillende sluitingstijden waarvan je denkt die de optie zal bereiken. Voor elke waarde optie krijg je een percentage van de uitbetaling. Hier is een  voorbeeld:

Je investeert in een optie om te stijgen. Het huidige prijsniveau is op 80,55. De tijd is 10.00 uur. Drie waarden en eindtijden zijn ingesteld:

Waarde 1: 80,60. Tijd: 10:15. Uitbetaling: 35%

Waarde 2: 80,65. Tijd: 10.30 uur. Uitbetaling: 40%

Waarde 3: 80,70. Tijd: 11.00 uur. Uitbetaling: 75%

Voor elke stap in de “ladder” die je optie haalt, krijg je een uitbetaling welke sterk stijgt    naarmate de ladder hoger is, met aan het eind het meest wat je kunt verdienen.

Opties

Om te zien met welke opties BDSwiss voornamelijk handelt, zie onderstaande tabel:

Grondstoffen Wisselkoersen Indexen Activa
OLIE

PLATINUM

GOUD

SUIKER

KOFFIE

TARWE

ZILVER

NZD/USD

USD/CHF

USD/ZAR

USD/SGD

AUD/USD

USD/RUB

USD/BRL

USD/TRY

EUR/GBP

EUR/JPY

USD/CAD

USD/JPY

GBP/USD

EUR/USD

ASX(AUSTRALIEN)

IBEX

NIFTY

NIKKEI 225

TEL AVIV 25

TOPIX

KL FUTURE

STRAITS TIMES

NASDAQ FUTURE (USA – NASDAQ 100 FUTURE)

S&P FUTURE (USA S&P 500 FUTURE)

SSE180 (SHANGHAI STOCK EXCHANGE)

HANG SENG (HONG KONG)

BOMBAY SE

KUWAIT (KUWAIT GENERAL INDEX)

TADWUL (SAUDI STOCK EXCHANGE)

RTS (RUSSIAN TRADING SYSTEM)

FTSE (UK)

NASDAQ (USA)

S&P 500 (USA)

DOW (USA – DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE)

CITIGROUP(USA)

MICROSOFT (USA)

APPLE(USA)

GAZPROM(RUSLAND)

GOOGLE (USA)

COCA COLA (USA)

HSBC HOLDINGS(UK)

ROLLS ROYCE (UK)

TEVA PHARMA

BNP PARIBAS

TESCO

SAB MILLER

S.BANK INDIA

PETROBRAS

IBM

GOLDMAN SACHS

FRANCE TELECOM

FIAT

BRITISH AMERICAN TOBACCO

BIDU

BARCLAYS

AMAZON

NISSAN MOTOR

LUKOIL (RUSLAND)

SBERBANK (RUSLAND)

GAZPROM (RUSLAND)

 

BDSwiss bonus

BDSwiss heeft geen gebruikelijke bonusaanbiedingen voor nieuwe klanten. Hun model gaat, in plaats van een bonus, uit van wat een individueel verhandeld en is afhankelijk van hoeveel de klant omzet op het account. Er zijn zowel voordelen als nadelen aan dit model. Een nadeel is dat het moeilijker wordt om de bonussen te vergelijken van concurrerende diensten. Aan de andere kant in het een voordeel dat je op maat gemaakte bonusaanbiedingen kunt krijgen welke gebaseerd worden op storingniveaus en persoonlijke omstandigheden.

Op basis van de aanbiedingen die we hebben gezien van BDSwiss kunnen we wel zeggen dat ze zeer goede voorwaarden voor de bonussen hebben. Ze hebben een minimale storting van EUR 100, bieden tot 100% bonus op stortingen en hebben ook zeer lage inlegvereiste van tussen de 10 en 15 keer de storting + bonus bedrag.

Tevens 5-10 procent restitutie voor mislukte investeringen

BDSwiss testaccount

BDSwiss lijkt niet een testaccount aan te bieden op dit moment. Er zijn een aantal reviews en video’s op het internet met een BDSwiss testaccount, maar ze lijken deze functie verwijderd te hebben sindsdien. Dit is een groot minpunt aangezien een testaccount waardevol is voor beginners.

BDSwiss mobiele app

BDSwiss biedt handel in binaire opties aan via mobiele platformen en via de mobiel-geoptimaliseerde website. De app van BDSwiss is beschikbaar in Google Play onder de naam BDSwiss Handelsapp. De app werkt en zorgt voor gemakkelijke handel via de mobiele telefoon, maar de app zelf kan zich niet meten met alternatieven van concurrenten. De app heeft veel van de functies die door hun primaire service aangeboden wordt, maar helaas lijkt de app te lijden onder problemen met de prestaties op sommige apparaten. We raden aan om hun mobiel-geoptimaliseerde site te gebruiken om te handelen in binaire optie via mobiele telefoons.

Wat anderen zeggen over BDSwiss?

“Ik heb verschillende brokers geprobeerd met uiteenlopende resultaten. Het voelt best goed met de beveiliging van BDSwiss. Het platform is stabiel en werkt prima, ondersteuning is goed en het bereik van de opties is enorm. Een nadeel is dat er geen oefenaccount is momenteel. Als je een beginner bent, kan het belangrijk zijn om een ​​dergelijke functie te hebben. In het algemeen kan ik BDSwiss van harte aanbevelen, vooral als je weinig ervaring van aandelen en de handel in het algemeen. “- Peter

“BDSwiss is de beste tussenpersoon die ik heb getest, zeker weten. De reden is heel simpel. Hun platform werkt probleemloos en het bereik van de opties is meer dan genoeg. Als het om functioneren gaat, bieden niets revolutionairs, maar ik gebruik nog steeds mijn eigen informatiebronnen. “- Magnus

Samenvatting en Conclusie

BDSwiss is een solide platform dat goede voorwaarden, doeltreffende handel en hoge veiligheid aanbiedt. Het lage niveau van stortingen en de mogelijkheid om te handelen met kleinere bedragen maakt het een goed platform voor beginners. De tools zijn volledig gebruiksvriendelijk en functioneel, maar bieden niets unieks. Helaas is er gebrek aan informatie en trainingsmateriaal welke wel aangeboden worden door concurrenten. BDSwiss is daarom aanbevolen ofwel voor ervaren handelaren, of beginners die bereid zijn om hun informatie elders te zoeken.

Meld je aan button

 

Summary
Reviewer
OmBinäraOptioner
Review Date
Reviewed Item
BDSwiss
Author Rating
5

Binaire Opties via Bdswiss

Inzet: €5 - €1500

Bdswiss bonus: €50

Minimum Storting: €100

Uitbetalingspercentage: 85%