Bekende Scams

Binaire opties in zichzelf is geen scam of opichterij, echter zijn er wel oplichters op de markt en we vinden het belangrijk om onze bezoekers daarover te informeren. Door de jaren heen zijn er veschillende grote scams geweest zoals de Zweedse methode en ‘profit professionals’ maar er zijn ook minder bekende oplichters die niet zoveel ophef veroorzaakt hebben. Ons doel is om deze kleinere oplichters uit te lichten in dit artikel.

Scams die we al gevonden hebben:

– De Aussie methode

– Native Trader

– De zweedse methode

– Profit Professionals

– Mockingbird Methode

Aussie methode

De Aussie methode is een derde partij waarbij je een minimale storting moet maken van 300 Euro om gebruik te maken van de methode en software volgens de oprichters van deze scam. ze zeggen dat je binnen een paar dagen honderdduizenden Euro’s kan verdienen. De Aussie methode is een scam en we raden je aan om deze software te vermijden tegen alle kosten.

De Zweedse Methode

De Zweedse methode is een relatief bekende scam in de binaire opties markt. De oprichters claimen dat ze een software ontwikkeld hebben weelke prijzen kn voorspellen en daardoor hoge winsten kan behalen. De ontwikkelde software werkt echter niet en we raden je ten zeerste aan om niet met hen in zee te gaan omdat ze oplichters zijn.

Golden Goose Mthode

De Golden Goose Methode is volgens onze informatie een rip-off van de weedse methode en is gebaseerd op precies hetzelfde. We hebben verdenkingen dat de eigenaar van de golden Goose metthode dezelfde is als de eigenaar van de Zweedse methode.

Mockingbird Methode

De Mockingbird MEthode is ook software waarbij je meot betalen om toegang te krijgen en er wordt beloofd dat dit een van de beste methodes is. Net zoals elke andere software van derden werkt de software helemaal niet. De oprichters geven aan dat de software een resultaat levert van 92% winnende trades. Mockingbird is een scam en werkt totaal niet. Mijden dus.

Native Trader

Native trader is een kopie van de Aussie methode. Toen de Aussie mthode werd gereleased hebben ze simpelweg een nieuwe naam bedacht met een nieuwe website genaamd Native Trades. dit behoort dus tot dezelfde groep oprichters als de aussie methode en de Zweedse methode.

Profit Professionals

Profit Professionals is een hulp voor het handelen in optues welke zet dat je ‘ exorbitante’  winsten kunt maken. Het programma is net zo aantrekelijk als geld door het toilet spoelen. De vrouw in hun reclame zegt dat ze 15 uur perr maand werkt en 70,000 Euro verdiend. Klinkt te goed om  waar te zijn? Dat komt omdat dat ook zo is.

Makelaar Inzetbedrag Min.storting Uitbetaling Bonus Bezoek

€1 - €5000

€10

85%

30%

$1 - $100k

$250

88%

100%

$1 - $8000

$250

90%

100%

$1 - $5000

$200

94%

300%

€5 - €1500

€100

85%

€50

-

85%

100%