Beste Binaire Opties Makelaars

Hier geven we een overzicht van de beste en meest betrouwbare binaire opties makelaars in Nederland, dus als je op zoek bent naar de beste site voor binaire opties , ben je bij ons aan het juiste adres. Kies gewoon de makelaar die beste is voor jou, maar voel je vrij om hun demo-account te testen voordat je start met de handel voor echt geld. Verder naar beneden op deze pagina vind je meer informatie over wat de eisen zijn die we hebben van onze makelaars en laten we ook zien wat je moet overwegen wanneer je een makelaar kiest.

Makelaar Inzetbedrag Min.storting Uitbetaling Bonus Bezoek

€1 - €5000

€10

85%

30%

$1 - $100k

$250

88%

100%

$1 - $8000

$250

90%

100%

$1 - $5000

$200

94%

300%

€5 - €1500

€100

85%

€50

-

85%

100%

Al onze Nederlandse makelaars

 • Je vindt geen onbetrouwbare Nederlandse makelaar hier op binaireoptiesguide.nl, geen makelaars die zich niet aan hun beloften houden of veel kleine lettertjes in hun voorwaarden heeft. Dit is zeer belangrijk omdat brokers van binaire opties geen speciale toestemming nodig hebben om opereren in Nederland en dat heeft ertoe geleid dat er veel malafide makelaars op de markt zijn.
 • De platformen van de makelaars zijn stabiel en betrouwbaar, zodat je niet het risico loopt dat je verbinding met de server onderbroken wordt.
 • De platformen zijn ook gebruiksvriendelijk omdat we geloven dat het niet moeilijk zou moeten zijn om binaire opties verhandelen.
 • We hebben de makelaars die te lage winst uitkeren uitgesloten en degenen met onredelijke voorwaarden.
 • We tonen alleen brokers met een goede reputatie onder de beleggers.

Het kiezen van een makelaar

Hier geven we u enkele tips om het gemakkelijker maken voor je om de beste binaire opties makelaar die bij jou past te vinden.

 1. Biedt de makelaar het type binaire opties die je wilt inzetten? Je moet altijd de onderliggende activa controleren waarop je kunt speculeren, want er zijn verschillende tussen de makelaars. Als je bijvoorbeeld wilt speculeren in valuta, moet je controleren dat de makelaar binaire opties op basis van de valuta’s die je wilt speculeren aanbiedt.
 2. Welke betaalmethodes kun je gebruiken, en wat geldt voor de uitbetaling van fondsen? Het moet natuurlijk vlot en veilig zijn of geld te storten en uit te betalen.
 3. De makelaar heeft een app voor mobiel? Als je binaire opties op uw telefoon of tablet verhandelen, moet u controleren of de makelaar heeft een makkelijk app te gebruiken, anders moet je testen hoe goed het werkt met behulp van uw mobiele browser.
 4. Wat is de borg en plaatsing eisen zoals? Kijk eens hoeveel je hebben als je wilt om te beginnen met de handel met echt geld op uw rekening te zetten. Het is ook belangrijk om te weten hoe de makelaar minimale investering looks en hoeveel je het liefst kunnen beleggen in binaire opties. Investeringen zijn zelden minder dan € 5 van de makelaars hebben een minimale investering eisen en het dak is meestal een paar duizend euro.
 5. Welk percentage van de winst die je krijgt? Als je een succesvolle stage te maken, krijg je bijna hetzelfde bedrag van de winst die je geplaatst, maar de makelaar zal uiteraard ook een klein stukje van de taart dus kijk welk percentage de makelaar neemt. Het is geen wonder helemaal dat de makelaars nemen een bepaalde vergoeding, omdat ze natuurlijk iets moeten op hun bedrijf net als gewone makelaar doet verdienen.

Wij testen onze makelaars en eisen

Iets dat is heel belangrijk om te benadrukken is dat we hebben geprobeerd om binaire opties makelaars de handel in alle, zouden we nooit iets wat we zelf hebben niet getest aanraden. We gaan door elke stap van de registratie van de rekening, customer support, storting en opname, en natuurlijk, hoe het is om te winkelen bij elke makelaar. Wij dus absoluut eerlijk mogelijk schrijf ook elke herziening, tillen we zowel zwakke en sterke punten. Dat, gecombineerd met dat we alleen lijst brokers die worden gereguleerd betekent dat we op onze aanbevelingen kan staan ​​zonder problemen.

Iets dat is een beetje van onze trots is dat wij achter onze reviews en aanbevelingen 100% kan staan, zijn er andere plaatsen in Nederland, het vergelijken van brokers voor binaire opties makelaar die onrustig lijsten omdat ze betaald krijgen voor het. We tonen alleen broker voelen we voldoen aan onze hoge normen.

Beste kant voor binaire opties in Nederland?

We kunnen af ​​en toe vraag die broker het beste is voor de handel in binaire opties, en het is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Je moet jezelf de vraag stellen die makelaars bij u past het beste plaats. Sommige van onze favorieten om persoonlijk te kopen van IQ-optie, anyoption, Banc De Binary en 24option. De makelaar het meest gebruikt door ons is IQ optie . Wij denken echter dat alle makelaars op onze website is goed, het is een van de basisvoorwaarden voor ons om ze te tonen. Er is gewoon geen goed antwoord op die vraag, geen makelaar is “best”. Het belangrijkste is dat de makelaar er zeker van te winkelen op, maar anders is het gewoon een kwestie van smaak.

Licentie door CySEC en gereguleerd door de Financial Agency

Een van onze belangrijkste eisen die wij maken van de op onze website makelaars is dat ze een vergunning moet houden uit CySEC en dat zij moeten worden gereguleerd door de Financial Services Authority (FI) Bij gebrek aan een makelaar één van dit betekent dat we niet in staat zullen zijn aanbeveel. Deze licenties zijn niet makkelijk te krijgen en alleen gerenommeerde financiële diensten zullen een vergunning een vergunning worden verleend. Een andere eis is dat ze niet in de Financiële Administratie waarschuwing lijst moet worden opgenomen. Een derde eis is dat ze een goede reputatie met handelaren moet hebben. Als ze niet op een van de bovenstaande punten, zullen we geen lijst makelaar. Als u een makelaar van onze website te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat het veilig is om binaire opties handel met hen.

Ongereguleerde makelaars

In aanvulling op de makelaar die eigenlijk licenties dus zijn er een hele hoop andere makelaars zijn gereguleerd. Is het veilig om binaire opties met deze makelaars de handel? Zeker, sommige makelaars hebben licenties in andere markten en zijn daarom veilig om te winkelen met. Wij dringen erop aan dat u kiest voor brokers die lokaal ongereguleerde zijn. Over het algemeen, zijn er nog veel makelaars zijn die zijn bedriegers en waar u wordt opgelicht. We zijn ook begonnen met een lijst van niet-gereglementeerde makelaars. Deze artikelen maken duidelijk dat mäkaren zijn ongereguleerde en onveilig om te winkelen op. Zie ons artikel over Trade Rush als voorbeeld.

Over onze makelaars

Hier geven we u een korte intro aan elke makelaar we de lijst. Wilt u de volledige zichtbaarheid van de makelaars adviseren wij de handel in binaire opties te krijgen, raden wij u kijken op de beoordelingen die we hebben geschreven, ze gaan in detail via makelaars. Maar als je na een korte beetje van informatie die u in staat zal zijn om het hier vinden.

anyoption

 • Minimale storting: $ 200
 • Demo Account: Nee
 • Bonus: Tot 300%

Anyoption is eigenlijk de eerste makelaar voor binaire opties op het internet. Hun website en trading platform in 2008 gelanceerd Met zijn lange ervaring past anyoption bijna alle beleggers. Toch raden we vooral anyoption voor beginners omdat ze een percentage restitutie voor mislukte investeringen. Dit biedt meer zekerheid, maar beperkt de winst tot op zekere hoogte. Anyoption echter het meest geschikt.

IQ Option

 • Minimale storting: € 10
 • Demo Account: JA (gratis, geen storting vereist)
 • Bonus: JA – Tot 30%

IQ Option lanceerde zijn platform in 2013 en is daarom vrij nieuw voor binaire opties. Er is niets wat je moet laten zich misleiden door. Hier in ons kantoor, IQ Option een van de favorieten. Hun platform is sexy en ze bieden een lage minimum storting en een gratis demo-account. Een makelaar die past bij zowel nieuwe als ervaren beleggers.

24option

 • Minimale storting: € 250
 • Demo Account: JA
 • Bonus: JA – tot 100%

24option wordt door velen beschouwd als een van de grootste en meest gerespecteerde makelaar zijn. Ze lanceerde haar trading platform nauwelijks in 2009, amper een jaar na anyoption. 24option is dan ook een zeer ervaren makelaar. 24option heeft een breed assortiment en geschikt voor alle beleggers. Niets negatiefs met de makelaar is zeer hoog omsättskrav de bonus.

Banc De Binary

 • Minimale storting: $ 250
 • Demo Account: JA
 • Bonus: JA – tot 100%

Banc De Binary is een makelaar met ruime ervaring in de binaire opties platform in 2009. Hun platform gelanceerd is gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken, hun eigen steekwoorden zijn ‘eenvoud betaalt’ en het tot uiting bij het gebruik van hun product. De makelaar pakken ervaren en minder ervaren handelaren. Hoge omzet eisen voor een bonus, dus we raden u aan bonus te voorkomen.

BDSwiss

 • Minimale storting: € 200
 • Demo Account: NO
 • Bonus: JA – Tot 50 €

BDswiss zijn relatief nieuw in binaire opties, maar ze hebben al snel opgebouwd een zeer goede reputatie. Hun platform is stabiel en werkt zeer goed. De broker bieden ook eerlijke voorwaarden en ok inzetvereisten van de bonus. Niets negatiefs is dat het gebrek aan opleiding en marktanalyse, iets wat concurrenten zijn beter