De Aussie Methode

De Aussie Methode

De Australische methode is een methode voor binaire opties om grote sommen geld te verdienen in een zeer korte tijd. Het is een applicatie van een derde partij die samenwerkt met jou en je account bij de makelaar. De Aussie methode is oplichterij.

We hebben meldingen gekregen van handelaren die hun geld hebben verloren en zelfs slachtoffer zijn geweest van identiteitsdiefstal. Daarom waarschuwen we je op deze pagina voor de Aussie methode. Indien je op enige manier in contact komt met dit programma meld je dan niet aan want het is oplichterij, een serieuze scam.

Indien je geïnteresseerd bent om gebruik te maken van software die je kan helpen met het handelen in binaire opties, raden we je aan om deze twee programma’s te bekijken:

– Binary Option Robot: Een programma wat al een eer lange tijd bestaat en een goede reputatie heeft onder haar gebruikers. We hebben goede resultaten gezien van Binairy Option Robot en een verhalen gehoord dat het oplichterij is.

– Binary hedge Fund: Een nieuwe software, maar ook deze heeft een goede reputatie en werkt enkel met gerenommeerde makelaars.

Jake Petru en Jakob Stensson

Jake Petru wordt genoemd als de oprichter van deze methode, maar hij bestaat niet. De echter oprichter van de software is Jakob Stensson. We hebben eerder al geschreven over Jakob Stensson maar er is niet genoeg informatie te vinden over hem. Het kan makkelijk een valse naam zijn. We weten in ieder geval zeker dat Jake Petru een verzonnen naam is.

Dezelfde oprichter als de man achter de Zweedse methode

Toen we onze analyse deden van deze scam zagen we als eerste dat het design van de website identiek is aan die van de Zweedse methode, ofwel The Swedish method in het Engels. Toen we ontdekten dat dit niet zo moeilijk te koppelen is aan elkaar wisten we direct dat de Aussie methode hetzelfde is als de Zweedse methode.

We hebben je voorheen al gewaarschuwd voor de Zweedse methode, het is dus geen verassing dat we ook een waarschuwing geven voor deze methode. Mijd de Aussie methode als de pest!

Vergelijkbare software

Wees altijd erg voorzichtig met dit soort software, ze werken namelijk op dezelfde manier. Er zijn een aantal robots op de markt die daadwerkelijk werken. We hebben er hier twee opgenoemd eerder in dit artikel. Indien je toch niet zeker bent, is het altijd beter om het niet te gebruiken. Je kunt ook contact met ons opnemen en we zullen je vraag beantwoorden.

Makelaar Inzetbedrag Min.storting Uitbetaling Bonus Bezoek

€1 - €5000

€10

85%

30%

$1 - $100k

$250

88%

100%

$1 - $8000

$250

90%

100%

$1 - $5000

$200

94%

300%

€5 - €1500

€100

85%

€50

-

85%

100%