Demo Account

Demo Account

Als je op zoek bent om te beginnen met speculeren in binaire opties, adviseren we je een testaccount te openen. Het is een account die geen inleg vereist en die je in staat stelt om veilig te leren hoe de handel in binaire opties werkt. Een testaccount werkt net als een gewoon account, het enige verschil is dat je de handelt met speelgeld in plaats van echt geld.

Voordelen van een demo account

• Een testaccount voor binaire opties geeft je de kans om te leren hoe de software werkt met de handelaar die je overweegt te gebruiken.

• Je hebt de mogelijkheid om alle soorten markten te testen, zodat je de onderliggende activa kan zien waarop je wilt speculeren.

• Omdat je speculeert op echte markten in real time, zul je snel doorhebben of de handel in binaire opties iets voor jou is.

• Met een testaccount voor binaire opties kun je ook zien hoe succesvol je bent, en het geeft je de mogelijkheid om jezelf te verbeteren zonder een cent te verliezen.

• Een testaccount is ook ideaal voor diegenen die alleen maar de handel in valuta willen testen, in zekere zin is dit ook een soort van forex testaccount want je kunt ook speculeren op valuta’s bij de handel in binaire opties.

• Je hoeft geen geld te storten om de testaccount te testen.

Nadelen van een demo account

• Het nadeel van handelen met een testaccount is dat je teveel risico neemt en een beetje teveel gokt omdat je niet te maken hebt met echt geld. Probeer te speculeren op dezelfde manier zoals je zou met echt geld, je leert hier meer mee.

• Je bent misschien te optimistisch. Als je geluk hebt en bijna elke keer gelijk hebt, is er een risico dat je overmoedig wordt wanneer je begint te speculeren met echt geld. Zelfs als je testmethode werkt met de handel in binaire opties in je testaccount, dien je voorzichtig te zijn wanneer je begint te speculeren met geld.

Aanbod van demo accounts

Niet alle handelaren bieden een demo account aan, dus als dit een vereiste van je is, is het belangrijk dat je een handelaar zoekt die dit wel heeft. We hebben het makkelijk voor je gemaakt en een lijst samengesteld van handelaren die testaccounts aanbieden.

Hoe ga je aan de slag met je demo account

1. Kies een goede handelaar, bijvoorbeeld eentje die je op binaireoptiesguide.nl vindt.

2. Klik op de testaccount voor binaire opties, testaccount, optie testaccount of vergelijkbaar en registreer.

3. Download de software voor de testaccount op je computer en open het programma.

4. Start met handelen! Natuurlijk, hoe de software van een handelaar eruit ziet kan variëren, maar meestal is duidelijk te zien welke van de onderliggende activa kunnen worden verhandeld en welke trends ze in real time veranderen voor een bepaalde tijd.Selecteer gewoon de activa waarop je wilt speculeren, selecteer je de gewenste looptijd, beslis hoeveel je wilt handelen en plaats je keuze. Het is verstandig om de koers van seconde tot seconde te volgen tot de looptijd voorbij is. We kunnen het beloven, het is spannend!

Minimale storting om te testen

Iets wat belangrijk is om in gedachten te houden is dat je een minimale storting, ofwel “minimum deposit” in het Engels, moet maken om de toegang tot je testaccount krijgen. Bij sommige handelaren kan zelfs zijn dat je moet vragen bij de klantenservice over de testaccount om deze te kunnen gebruiken. Meestal hebben testaccounts kleine verschillende voorwaarden, afhankelijk van de handelaar die je kiest. Let op dat deze handelaren de enige handelaren op onze website zijn die demo accounts aanbieden. Als je ervoor kiest om te registreren bij een andere handelaar, moet je bereid zijn om te handelen met echt geld.

Binaire Opties Demo Account ­ Binaireoptiesguide.nl Aanbevelingen

We hebben de handelaren getest en geselecteerd waarvan wij geloven dat ze de beste service aanbieden voor testaccounts. Veel handelaren bieden tijdelijke accounts die je alleen kunt gebruiken voor 24 uur en dit is iets wat we niet goed vinden. Wij denken dat je moet testen totdat je je helemaal comfortabel voelt om te handelen met eigen kapitaal. Let op dat deze handelaren de enige handelaren op onze website zijn die testaccounts aanbieden onder eerlijke voorwaarden.

IQ Option - ­Bezoek IQ Option of lees de recensies.
IQ Option biedt waarschijnlijk de beste testaccounts op de markt aan op dit moment. IQ optie is de enige handelaar die een gratis testaccount aanbiedt. Dit maakt dat hun testdienst zich onderscheidt van alle andere handelaren waar je een minimale storting moet maken om toegang te krijgen. Bovendien hebben ze een goed aanbod van trainingsmateriaal die nieuwe handelaren kunnen helpen om op gang te komen.

Stockpair­ - Bezoek Stock Pair of lees de recensies.
Het goede van een Stockpairs testaccount is dat het wordt aangeboden als onderdeel van hun opleidingsservice, via deze dienst krijg je kennis met hun platform en delen ze waardevolle tips die je later kunt toepassen op je handel. Ze vereisen dat je een storting maakt van $ 200 om deel uit te maken. Dit geld kan je dan met rust laten totdat je je comfortabel voelt om te de handel met echt geld te proberen.

24option -­ Bezoek 24option of lees de recensies.
24option biedt een testaccount aan waar je kunt handel in opties kunt testen. Net als de Stock Pair en Banc De Binary, moet je een minimale storting maken voordat je toegang tot de testversie krijgt. Om een testaccount te krijgen moet je je eerst registreren en dan contact opnemen met je account manager welke je zal helpen deze op te zetten. Dit is een eenvoudig en snel proces.

Banc De Binary -­ Bezoek Banc De Binary of lees de recensies.
Met Banc De Binary krijg je toegang tot 50 000 in de virtuele activa. Het geeft je meer dan een goede kans om vertrouwd met de handel in opties te worden voordat je de stap naar echt geld neemt. Zoals met alle andere handelaren moet je een minimale storting maken voordat je je testaccount kunt gebruiken.

TopOption -­ Bezoek TopOption of lees de recensies.
TopOption biedt een testaccount aan voor degenen die de handel binaire in opties willen testen. Hier moet je ook een minimale storting maken en dan een verzoek indienen om je testaccount te activeren. Een groot voordeel van TopOption is dat hun minimale storting slechts $ 100 is. Meestal is de minimale storting $ 200 of meer.

Andere handelaren

Als je ervoor kiest om je te registreren bij een andere handelaar, moet je bereid zijn om te handelen met echt geld. Als je nieuw bent in binaire opties zijn, raden we aan dat je begint met een handelaar die beschikt over een testaccount. Zie hier alle handelaren.