Optie24

optie24-minOptie24 noemt zichzelf de marktleider op de Nederlandse mark voor online handel in binaire opties. Dit mogen ze met recht zeggen aangezien ze hun diensten volledig in het Nederlands aanbieden en daadwerkelijk de grootste Nederlandse aanbieder zijn. Binnen een paar jaar hebben ze laten zien dat ze zich kunnen meten met internationale websites door hun focus op eenvoud te leggen en gebruikersgemak. Ook bieden ze een testaccount aan, laten ze direct op de hoofdpagina zien waar je op kan inzetten, hebben ze een app en uitgebreid trainigsmateriaal en naslagwerk. Dit allemaal in het Nederlands.

Optie24 – Oplichters of degelijk?

Optie24 heeft in Nederland een licentie bij het AFM en het overkoepelende bedrijf van Optie24 heeft een licentie bij de Cypress Securities and Exchange Commission (CySEC). Door deze twee licenties kun je er zeker van zijn dat het bedrijf eerlijk werkt, doen zij dit namelijk niet zullen ze hun licenties kwijtraken. Omdat een licentie een goede indicatie is van de eerlijkheid van een bedrijf zullen ze er alles aan doen om binnen de regels te blijven werken.

Meld je aan button

Gebruikersgemak

Optie24 is zeer toegankelijk voor gebruikers. Alle handel vindt plaats op de website, je hoeft hier dus geen aparte software voor te downloaden. Wanneer je buiten de deur wilt handelen is er ook een eenvoudig te gebruiken app beschikbaar.

Een ander groot voordeel van optie24 is dat je onder andere kunt storten via iDeal, Mister Cash en PayPal. Waar je bij veel online tussenpersonen een creditcard nodig hebt, is dat hier niet nodig. Ze bieden het wel aan indien je dit liever hebt. Uitbetalingen kunnen naar je bankrekening en omdat ze dit ten minste twee keer per dag doen, kun je er zeker van zijn dat je een uitbetaling ook snel op je rekening hebt.

Door de hoeveelheid informatie op de hoofdpagina gelimiteerd te houden, is deze zeer overzichtelijk. Na het inloggen vindt je bovenaan een directe link om te handelen of naar je account te gaan, daaronder een overzicht van de handel met korte stappen hoe je begint en onderaan links naar verschillende onderdelen van de website.

Demo-account

Als nieuwe handelaar is het erg belangrijk om eerst te kijken wat het handelen in binaire opties nu precies is. Daarom vinden wij het erg belangrijk wanneer een tussenpersoon een testaccount heeft. Bij Optie24 kun je een testaccount openen zonder eerst een storting te moeten maken. Via deze link kun je je testaccount openen. Na het opgeven van je naam, e-mailadres en telefoonnummer kun je direct proberen wat Optie24 te bieden heeft. Je krijgt € 50.000 aan speelgeld en deze kun je bijvullen wanneer je wilt.

Hoewel het ook voor ervaren handelaren aan te raden is om een testaccount te openen wanneer je op een nieuwe site begint, kun je ervoor kiezen om direct een volledig handelsaccount te openen via deze link. Voor het openen van een handelsaccount dien je echter wel je volledige gegevens op te geven.

Na het openen van je handelsaccount kun je een storting maken (dit kan niet op je testaccount) en beginnen met handelen. Een ander voordeel van Optie24 is dat de minimale storting € 50.00 is. Je kunt tevens handelen met een inleg vanaf € 5.00. Deze lage instap maakt het aantrekkelijker om voor Optie24 te kiezen.

Bonus

Wanneer je een storting maakt bij Optie24, zul je niet direct een stortingsbonus krijgen. Wij zijn het eens met de reden die ze opgeven waarom deze niet direct actief is; niet iedereen wilt gebruik maken van een stortingsbonus. Zoals ook bij andere handelaren, zijn er een aantal voorwaarden aan een stortingsbonus bij Optie24.

Indien je gebruik wilt maken van een storingsbonus dien je eerst een storting te maken en vervolgens de klantenservice een e-mail te sturen. Zij zullen de bonus voor je activeren, en doordat ze een 24/7 service aanbieden, zul je hier niet lang op hoeven te wachten.

Om je bonus vrij te spelen dien je het bedrag 20 keer in te leggen, dit kan uiteraard in meerdere orders. Indien je een bonus ontvangt van € 50.00, dien je € 1000.00 in te leggen voor je deze op kunt nemen. Mocht je een uitbetaling aanvragen voordat je aan de inlegvoorwaarden hebt voldaan, zal de bonus vervallen. Er is gelukkig geen tijdslimiet aan de bonus, je kunt er zolang over doen als je nodig hebt.

Dashboard

Optie24 heeft een aparte dashboard van Blue Sky Binairy met meer informatie. Je kunt hier onder andere vinden:

  • Belangrijk aankomend nieuws. Hier ontvang je audio en visuele waarschuwingen over de belangrijkste en relevante nieuws evenementen over de hele wereld.
  • Trade tips. Hier ontvang je audio en visuele waarschuwingen wanneer de indicators van het dashboard mogelijke setups vindt (call or put) voor binaire opties.
  • Geavanceerde indicators. Hier ontvangt u audio en visuele waarschuwingen wanneer de indicators van het dashboard mogelijke setups vindt over 20 paren, in real-time.
  • Mijn tripewire waarschuwingen. De Tripwire is een optie van Blue Sky Binary’s, waarmee binaire opties en FX traders prijs waarschuwingen kunnen instellen voor valutaparen.

De Tripwire functie kan worden gebruikt voor elk type handel; kort termijn en op langer termijn, voor zowel binaire opties als fx trading.

  • Economische Kalender. Hier kun je alle belangrijke economische – en politieke nieuws gebeurtenissen in real time vinden.

Ook kun je in het Dashboard meer trainingsmateriaal vinden, dit is echter wel in het Engels. Mocht je op zoek zijn naar uitgebreide informatie over het handelen en wat er in de handelswereld gebeurd, dan kan je het Dashboard niet missen.

Beoordeling

Wij zijn uitermate tevreden met het handelsplatform van Optie24. Zowel en website als de app zijn uitermate goed te gebruiken en door alles in het Nederlands te hebben, is het een stuk makkelijker voor nieuwe handelaren om te beginnen. Alle informatie over Optie24 is eenvoudig te vinden op de website, het aanbod van een Nederlandse klantenservice werkt ook goed mee in onze tevredenheidsmeter. Hoewel het aanbod in binaire opties beperkt is, zijn er genoeg mogelijkheden om te kunnen handelen naar wens. Door het aanbod van trainingsmateriaal in het Nederlands, de volledige website en interface in het Nederlands, en de Nederlandse betaalmogelijkheden kunnen wij oprecht zeggen dat Optie24 een goed handelsplatform heeft.

Meld je aan button

Summary
Reviewer
BinaireOptiesGuide.nl
Review Date
Reviewed Item
Optie24
Author Rating
5

Binaire Opties via Optie24

Inzet: -

Optie24 bonus: 100%

Minimum Storting:

Uitbetalingspercentage: