Strategieën En Tips Voor Handel In Opties

Strategieën En Tips Voor Handel In Opties

Door gebruik te maken van een strategie voor de handel in binaire opties is belangrijk, hierdoor kan je berekende risico’s nemen, in plaats van op je gevoel af te gaan. Op die manier kun je er altijd zeker van zijn dat de kansen aan jouw kant staan. Als het gaat om de keuze van de binaire opties strategieën, is het belangrijk goed te lezen en te leren hoe je een strategie toe moet passen in je eigen handel. Een bepaalde strategie past niet bij alle handelaren en het is van belang dat je de methode kiest waar je je comfortabel bij voelt.

Binaire Opties Strategie

Ons doel met ons onderdeel in strategie is om de praktijken en het beleid waar we geloof in hebben en welke voor ons gewerkt heeft, uit te leggen. We adviseren alleen methoden die we daadwerkelijk getest en toegepast hebben op onze eigen handel.

 • Economisch klimaat en trends – Bij de handel in binaire opties zijn duidelijke economische trends die je een groot voordeel geven. Als je deze kunt inzien en op de ontwikkelingscurve van een optie te anticiperen, kan het je helpen om juist te investeren. Dit is een artikel welke geschikt is voor beginners in de handel in opties.
 • Binary Opties Robot – We zijn over het algemeen zeer terughoudend over het aanbevelen van automatische programma’s voor handel in opties aangezien de meerderheid niet werkt. Binary Option Robot is echter een programma welke een goede reputatie onder de gebruikers had en zich gevestigd heeft als één van de grootste automatische hulpmiddelen die je kunt gebruiken.

Als je geïnteresseerd bent in meer strategieën om je vaardigheden te ontwikkelen in de handel in opties, raden we je aan deze sectie regelmatig te bezoeken omdat het voortdurend bijgewerkt wordt met nieuwe tips en strategieën. Aangezien we voortdurend bezig zijn met het proces van het testen van alle strategieën die we tegenkomen, kan het enige tijd duren voordat we deze uploaden en aanraden. Tevens wensen we je veel succes met je handel.

Tips en Strategie – Binaire Opties

Hier geven we je 25 geweldige tips en strategieën die geschikt zijn voor degenen die willen beginnen met de handel in binaire opties.

Enkele tips zullen vanzelfsprekend zijn, terwijl andere tips van groot belang kunnen zijn.

 1. Zet niet meer in dan 5% van wat je in je account hebt. Dit klinkt misschien een beetje weinig, maar het is eigenlijk een heel goede vuistregel welke ervoor zorgt dat je niet al je gestorte geld verliest wanneer je echt pech hebt. Dit is eigenlijk dezelfde gouden regel die doorgewinterde pokerspelers gebruiken; speel nooit in een toernooi als het meer dan 5% van je bankroll kost. Het is een goede mentaliteit.
 2. Probeer je verliezen niet terug te winnen door je inzet te verhogen. Wees gedisciplineerd en denk op de lange termijn, het is onze belangrijkste tip voor binaire opties.
 3. Bepaal zelf hoeveel je maximaal kunt verliezen in een maand. In het begin kan het enige tijd duren om te slagen en goed geld te verdienen.
 4. Als je een slechte dag hebt gehad met een aantal mislukte investeringen, is het beter om de handel te sluiten voor de dag en de volgende dag terug te komen. De reden hiervoor is dat je na een aantal verliezen in een rij vaak gefrustreerd wordt en onevenwichtige beslissingen neemt die op hun beurt ervoor zorgen dat je verliest. Dit is natuurlijk niet goed wanneer je handelt in binaire opties.
 5. Handel alleen wanneer je je kunt concentreren. Je dient daarom niet handelen als je depressief bent, dronken bent of wanneer een heleboel personen bij je zijn en je aandacht willen.
 6. Vermijd over het algemeen de handel in binaire opties met een zeer korte duur zijn, zoals 30 of 60 seconden. Het is beter om een duur van één uur te kiezen, want het wordt zeer moeilijk te winnen als je een erg korte termijn kiest. Je kunt op het verloopschema de curve zien, het gaat op en neer met kleine fluctuaties. De curve over een lange termijn heeft dit vaak minder. Soms kan het leuk zijn om kleine hoeveelheden geld op korte termijn te plaatsen voor binaire opties.
 7. Analyseer je winsten en verliezen. Houdt een soort dagboek bij waar je je winsten en verliezen opschrijft en wat de situatie op dat moment was. Bijvoorbeeld, werd je gestoord door anderen, was je geïrriteerd of probeerde je een verlies terug te winnen. Analyseer waarom het soms slecht ging en probeer om de fouten die je gemaakt te elimineren.
 8. Ken de markt. Als je wilt speculeren op valuta, is het goed om op te letten hoe de markt veranderd is in de afgelopen jaren, maar ook om bij te houden hoe de economieën van landen werken en hoe de rentekoersen wijzigen. En als je wilt speculeren over bepaalde grondstoffen en aandelen, moet je nagaan hoe deze markten geëvolueerd zijn en eruit zien. Lees ook wat er geschreven is op de financiële pagina’s van de kranten.
 9. Controleer wat de doorgewinterde financiële journalisten en economen denken over de ontwikkeling van een bepaalde aandeel, valuta of activa, meestal hebben ze gelijk.
 10. Handel voornamelijk in binaire opties die je interessant lijken want dan wordt het leuker en makkelijker om de markt te begrijpen van de onderliggende activa.
 11. Let goed op de handelsvoorwaarden van de tussenpersoon, zodat je weet wat van toepassing is op hun handel in binaire opties, en wat er gebeurt als je een bonus krijgt.
 12. Lees gidsen van tussenpersonen en alle informatie die je op ombinäraoptioner.se kunt vinden, zodat je een beetje meer vertrouwen krijgt.
 13. Je kunt boeken kopen over binaire opties en strategieën en hiermee de binaire systemen te leren kennen. Twee goede boeken die gekocht kunnen worden zijn de Binaire Opties Trading – Strategieën voor Directional en Volatility Trading van Alex Nekritin and Trading Binaire Opties – strategieën en tactieken, uitgegeven door Bloomberg. In staat zijn om een technische analyse van binaire opties te doen is uiterst belangrijk.
 14. Test je strategieën in de demo-modus van een tussenpersoon voordat je begint in de handel met echt geld.
 15. Gebruik de demo-account regelmatig, zelfs wanneer je ervaren wordt. Het is een geweldige manier om nieuwe markten en ideeën te testen.
 16. Handel niet meer dan wat je denkt te kunnen verliezen voor de sensatie, dan kun je nooit een verliezer zijn.
 17. Probeer niet om de experts te slim af te zijn door in tegenstelling tot wat anderen denken van de onderliggende valuta te handelen, het is vaak fout. Maar ja, soms kan het leuk zijn om te doen.
 18. Verhoog je inzet niet te veel omdat het een tijdje goed is gegaan. De aanname dat dit zal blijven kan kostbaar zijn.
 19. Wees niet ontmoedigd omdat het slecht is geweest voor bepaalde tijd. Neem een pauze voor een paar dagen of weken en ga dan weer handelen om kleine hoeveelheden geld in binaire opties. Maar uiteraard, als je er genoeg van hebt, is het beter om de handel te stoppen.
 20. De meeste systemen voor binaire opties werken meestal niet beter dan casino systemen, dat is slecht.
 21. Als je een systeem wilt gebruiken voor binaire opties op de basis dat een handel een bepaalde prijs gevolgd heeft in de laatste minuut, en daarom aan zal nemen dat dit patroon hetzelfde zal blijven, kan het een basis zijn voor je investering. Tuurlijk, als je geluk hebt, zal het misschien zo zijn, maar het is een feit dat de meeste patronen vaak vrij snel wijzigen. Toch is dit een strategie in binaire opties om je kansen op het winnen van iets te verhogen.
 22. Analyseer trends uit het verleden van de onderliggende activa, en kijk of je een patroon in prijsbewegingen, die sommigen verwijzen als technische analyse, kunt vinden. Je kunt dit doen op de meeste platformen, maar je kunt ook een third-party softwareprogramma downloaden voor dit doel. Of je koopt één van de boeken die we aanbevelen in punt 13, waarin je meer over technische analyse kunt leren.
 23. Denk altijd op de lange termijn en verwacht niet veel geld in één keer te verdienen. Het kan enige tijd duren voordat je aanzienlijk in de plus komt.
 24. Het is nooit verkeerd om investeringen in binaire opties te combineren met gewone aandelen en valuta investeringen. Het zorgt ervoor dat je meer vertrouwd raakt.
 25. Kies een handelaar die je op binaireoptiesguie.nl vindt omdat je dan malafide tussenpersonen zal vermijden.

Meer strategieën voor binaire opties

We werken er voortdurend hard aan om ons strategie gedeelte met zowel warme tips als met strategieën bij te werken. We willen dat ons strategie gedeelte kan dienen als een leerplek voor binaire opties. Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van je vaardigheden in de handel in opties, is het aan te raden om op dit gedeelte van de site te kijken. Nogmaals, het is belangrijk dat je het belang van een strategie die op je handelsstijl past, vindt. Lees verder en leer dit van binnen en buiten en probeer het toe te passen op je handel in opties. Zeker, handelen op gevoel is leuk en we doen het allemaal wel eens, maar als je serieus bent over je handel en goed geld wilt verdienen ermee, raden wij je aan een strategie te gebruiken.

Makelaar Inzetbedrag Min.storting Uitbetaling Bonus Bezoek

€1 - €5000

€10

85%

30%

$1 - $100k

$250

88%

100%

$1 - $8000

$250

90%

100%

$1 - $5000

$200

94%

300%

€5 - €1500

€100

85%

€50

-

85%

100%